Praktijk voor Reiki, massage, klankschalenhealing en bewustwording

Praktijk voor Massage, Reiki
Klankschalenhealing en bewustwording

Utrecht

José van de Wouw

Jose van de Wouw UtrechtRaken en aanraken is mijn passie: ik vind het heerlijk om mensen  via  massage kennis te laten maken met de taal van het lichaam. Mijn fijngevoeligheid helpt mij om me af te stemmen op wat nodig is om de ander naar een diepere laag te begeleiden, en daar heling en ontspanning te brengen. 

Ik werk graag met (hoog)gevoelige mensen. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk respectvolle aanraking is om je veilig te kunnen voelen en je over te kunnen geven aan (de handen van) een ander. Daarom voelen met name hoogsensitieve personen zich vaak wonderbaarlijk snel vertrouwd bij mij.

Ik heb trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in de vorm van healing, Reiki, co-counseling, emotioneel lichaamswerk, Mindfulness, Geweldloze communicatie en de MIR-methode. In de loop der jaren heb ik mij diverse soorten massage eigen gemaakt, zoals Integratieve Massage, Holistic Pulsing, intuïtieve massage, Hotstonemassage, voetreflexologie en stoelmassage en heb ik leren werken met mijn stem en met klankschalen. Uit al die vaardigheden kies ik steeds wat in het moment de bedoeling is. 

logq.gif

In 1998 heb ik de opleiding Integratieve Massage afgerond en heb ik mijn massagepraktijk, genaamd BALANS, opgericht.
Sinds die tijd geef ik individuele massages, cursussen en workshopsop het gebied van massage, Reiki en klankschalen en massage-wandelvakanties in Utrecht en omgeving en in het buitenland.
In januari 2003 ben ik Reiki-master geworden en kun je je door mij laten inwijden in de verschillende graden Reiki volgens het Usui- systeem.

Sinds mijn reis naar India in 2006 geef ik klankschalenmassages en klankschalenconcerten. Klankschalen hebben een bijzondere helende en meditatieve werking. De trilling die ze voortbrengen heeft een diep ontspannende werking op het zenuwstelsel, lichaamsweefsel, bloed, huid, botten enz.  De prachtige zuivere klanken brengen je dichter bij jezelf.

De MIR-methode maakt mijn werk compleet: hiermee kan ik je helpen om onbewuste blokkades op te sporen, waarna je die zelf op een heel eenvoudige wijze kunt doen oplossen. Zo neem je je leven en gezondheid in eigen hand.

Ik ben aangesloten bij het Netwerk voor Integratieve Masseurs, Reiki-vereniging De GROEP en het netwerk van de Mir-methode.