Praktijk voor Reiki, massage, klankschalenhealing en bewustwording

Praktijk voor Massage, Reiki
Klankschalenhealing en bewustwording

Utrecht

Cursussen Reiki, Integratieve Massage, Holistische Massage, Hotstonemassage, Klankschalenmassage, Massage-wandelvakanties, Klankworkshops en Meditatieve klankconcerten 2018 en 2019

27 juni 2020
Workshop Helende Handen


10.30- 17.00
€ 85,-
Hilver Hoogt
Eikenlaan 42 G
1213 SK Hilversum
aanmelden

In de workshop krijg je handvatten om een energetische massage te kunnen geven. Energetische oefeningen maken je bewust van je eigen energie en hoe je die als masseur kunt inzetten voor een helende massage. Je gaat technieken uit verschillende stromingen, waaronder Polariteitsmassage, healing en Holistic Pulsing, combineren met ontspanningsmassage. Zo kun je op een subtiele manier de energiedoorstroming in het lichaam herstellen en bevorderen. 

Deze massage werkt diep door in het hele systeem; op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.


We volgen de richtlijnen voor het Coronavirus. Houd deze in de gaten. Als ze nog van kracht zijn, gaat deze workshop niet door, daar krijg je kort van tevoren een bericht over. Als het wel door kan gaan, zullen we de benodigde hygiëne in acht nemen. Wanneer je last hebt van koorts en luchtwegklachten verzoek ik je thuis te blijven. Je kunt de les dan op een later tijdstip inhalen.