Praktijk voor Reiki, massage, klankschalenhealing en bewustwording

Praktijk voor Massage, Reiki
Klankschalenhealing en bewustwording

Utrecht

Cursussen Reiki, Integratieve Massage, Holistische Massage, Hotstonemassage, Klankschalenmassage, Massage-wandelvakanties, Klankworkshops en Meditatieve klankconcerten 2018 en 2019

15 september 2021
Reiki - 1 cursus in de Algarve, Portugal, 15-18 september 2021

t/m zaterdag 18 september 2021
15-9 vanaf 19.00 u tot 18-9 om 13.00 u
Reiki 1 vanaf €325,-
Shangri-la, Portugal

Falacho
aanmelden

Reiki leren in Portugal

De cursus

Reiki volgens het Usui-systeem; een eeuwenoude, eenvoudige en effectieve heelkunst, die het zelfgenezend vermogen herstelt. Reiki wordt over de kleding heen gegeven.
De eerste lesdag krijg je een inwijding, waarmee het Reiki-kanaal in jou geopend wordt. Door de dagen heen krijg je informatie over de achtergrond en werking van Reiki. Je leert de basishandposities voor (zelf) behandeling en gaat ermee oefenen. Elke ochtend van ca 10 - 13 uur is er les.
 

Begin 2022 komt er een Reiki-2 cursus (data nog niet vastgelegd). Deze geeft verdieping in je ervaring met Reiki. Het reinigt vooral mentaal en emotioneel. Je leert werken met de Reiki-symbolen en met het geven van Reiki op afstand. 

Een cursus herhalen om je ervaring met Reiki op te frissen nadat je het een tijdje niet gebruikt hebt, kan je systeem een mooie oppepper geven. 

In onderling overleg spreken we een dagdeel af in Nederland waarop we terugkijken op de cursus en naar wat het met je gedaan heeft. Dit is een essentieel onderdeel van de cursus en is bij de prijs inbegrepen. Op die dag krijg je een certificaat.

Vrije tijd

De middagen zijn vrij; je kunt die naar eigen believen doorbrengen. Bij voldoende belangstelling kunnen er excursies georganiseerd worden naar bv Lagos, een oud stadje met mooie stranden, gezellige markten en vele historische bezienswaardigheden. Of naar Carvoeiro, een gezellig plaatsje aan de kust, wat nog niet bedorven is door het massatoerisme. Van daaruit kun je prachtige wandelingen maken langs de nog ongerepte kust. Een wandeling in de directe omgeving, of een bezoekje aan het vestingsplaatsje Silves behoren ook tot de mogelijkheden.

De accommodatie en de omgeving

Shangri-la bevindt zich tussen de heuvels van Silves, in het midden van de Algarve, de meest zuidelijke provincie van Portugal. Een plek om te onthaasten weg van de massa. Stefano Novellino is hier in 2016 zijn biodymanische boerderij begonnen. Zijn droom is om zelfvoorzienend te leven, in een gezonde, stralingsarme omgeving. Ieder die zich wil laven aan de stilte, de rust en het heerlijke eten uit de moestuin en de boomgaard, is van harte welkom.

Op het terrein (50 ha) en in de directe omgeving van Shangri-la kun je korte en langere wandelingen maken. Op 5 km afstand ligt het historische stadje Silves met zijn kathedraal, kasteel, kleine cafétjes en gemoedelijke restaurants. Langs de zuidkust van de Algarve liggen prachtige vissersdorpjes, waarvan Carvoeiro het dichtstbijzijnde is

Iets wat je niet mag missen als je in de Algarve bent, is een wandeling langs de kust met zijn schitterende rotspartijen, in allerlei vormen en kleuren! 

Praktische gegevens:
Verblijf: Shangri-la Portugal
Kosten Reiki 1 (15-18 september):          
1-p. kamer: € 395,-                           
2- p.kamer:  € 350,-                           
Aantal deelnemers: max. 5 personen
Hierbij zijn de cursus, verblijf met halfpension op Shangri-la  en een terugkom dagdeel in Nederland inbegrepen. Een keer per dag eten we in een restaurant of bereiden we  gezamenlijk een maaltijd. 
De reiskosten van en naar Portugal, van de  excursies en een maaltijd per dag zijn voor eigen rekening.

Voor een vakantie in Shangri-la is vliegen op Faro het meest voor de hand liggend. Je kunt zelf een ticket regelen via het internet. Suggesties: www.transavia.nl (vanaf R'dam, A'dam, Eindhoven of Groningen) ofwww.ryanair.com  (vanaf Eindhoven, Maastricht, Bremen, Düsseldorf-Weeze of Brussel). Er zijn buiten de vakantieperiodes vaak erg voordelige aanbiedingen. In het algemeen geldt dat hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het is. Ook kun je overwegen om twee enkele reizen te nemen, van en naar verschillende luchthavens. Het openbaar vervoer in Portugal is erg goedkoop en goed geregeld. Een auto huren is in deze periode ook zeer betaalbaar.

Als je bij een verblijf op Shangri-la een vlucht boekt via Tix.nl ontvang je een kortingscode ter waarde voor € 25 per boeking. De kortingscode is per email op te vragen.

De Corona-maatregelen worden in acht genomen.

 

Lees verder ...