Praktijk voor Reiki, massage, klankschalenhealing en bewustwording

Praktijk voor Massage, Reiki
Klankschalenhealing en bewustwording

Utrecht

Cursussen Reiki, Integratieve Massage, Holistische Massage, Hotstonemassage, Klankschalenmassage, Massage-wandelvakanties, Klankworkshops en Meditatieve klankconcerten 2023

10 december 2023
Massageworkshop Masseren vanuit je hart


11.00 - 17.00 u
€ 95,-

Ouwendorperweg 35
3886 MR Garderen
aanmelden

In deze workshop leer hoe je een zachte, diep ontspannende massage van gezicht, nek, schouders en armen kunt geven.

Onze armen doen veel voor ons en toch geven we er over het algemeen weinig aandacht aan. Bij een massage worden ze vaak overgeslagen. Dat geldt in mindere mate voor nek en schouders. Massage van het gezicht wordt doorgaans aan de schoonheidsspecialiste overgelaten. Toch is het heel fijn als je armen en gezicht bij een massage de volle aandacht krijgen. Dat gaan we doen op deze dag. 

Je leert meer dan alleen maar de spieren kneden: je maakt op een zachte manier contact en nodigt daarmee de ander uit om meer aanwezig te zijn in zijn/haar lichaam. Door jouw liefdevolle aanraking kan de ander zich ontspannen. En al ligt de focus op specifieke delen van het lichaam; er is ook altijd aandacht voor het geheel.

De les begint met aandacht voor jezelf d.m.v beweging en meditatieve oefeningen. Je leert een aantal ontspannende massagetechnieken én je leert hoe je de ander zo kunt aanraken dat deze zich onder jouw handen kan ontspannen. Respect, een liefdevolle houding en plezier in het masseren zijn belangrijke ingrediënten van de workshop. Immers, hoe prettiger jij je voelt terwijl je masseert, hoe beter de ander zich kan ontspannen. Zo wordt de massage een wisselwerking van geven en ontvangen en kunnen beiden de heilzame werking ervan ervaren. 

We werken op massagetafels.

Enige ervaring met massage is gewenst om aan de cursus deel te kunnen nemen. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan gerust contact op. 

Datum: zondag 10 oktober
Tijd: 11.00 – 17.00 u
Adres: Ouwendorperweg 35, Garderen
Kosten: € 95,-

Het aantal deelnemers is min 8, max 12.

Deze workshop is onderdeel van een cursus van 5 dagen, die ongeveer eens in de zes wekengegeven wordt. Na deelname aan alle workshops krijg je een certificaat. 

In 2024 zullen meer workshops volgen met de focus op een of meer lichaamsdelen. De data hiervan worden eind 2023 bekend gemaakt.