Praktijk voor Reiki, massage, klankschalenhealing en bewustwording

Praktijk voor Massage, Reiki
Klankschalenhealing en bewustwording

Utrecht

Cursussen Reiki, Integratieve Massage, Holistische Massage, Hotstonemassage, Klankschalenmassage, Massage-wandelvakanties, Klankworkshops en Meditatieve klankconcerten 2023

29 oktober 2023
Massageworkshop Masseren vanuit je hart


11.00 - 17.00 u
€ 95,-

Ouwendorperweg 35
3886 MR Garderen
aanmelden

In deze workshop leer hoe je een zachte, diep ontspannende massage van rug, nek en schouders kunt geven. Dat omvat meer dan alleen maar de spieren kneden: je maakt op een zachte manier contact en nodigt daarmee de ander uit om meer aanwezig te zijn in zijn/haar lichaam. Door jouw liefdevolle aanraking kan de ander zich ontspannen. Ook al ligt de focus op specifieke delen van het lichaam; er is ook altijd aandacht voor het geheel.

De massageles begint met aandacht voor jezelf d.m.v beweging en meditatieve oefeningen. Je leert een aantal ontspannende massagetechnieken én je leert hoe je de ander zo kunt aanraken dat deze zich onder jouw handen kan ontspannen. Respect, een liefdevolle houding en plezier in het masseren zijn belangrijke ingrediënten van de workshop. Immers, hoe prettiger jij je voelt terwijl je masseert, hoe beter de ander zich kan ontspannen. Zo wordt de massage een wisselwerking van geven en ontvangen en kunnen beiden de heilzame werking ervan ervaren. 

We werken op massagetafels.

Enige ervaring met massage is nodig om aan de cursus deel te kunnen nemen. Mocht je daar vragen over hebben, neem dan gerust contact op. 

Datum: zondag 29 oktober
Tijd: 11.00 – 17.00 u
Adres: Ouwendorperweg 35, 6883 MR Garderen
Kosten: € 95,-

Het aantal deelnemers is min 8, max 12.

Op zondag 10 december is er een vervolgdag gepland. Daarin ligt de focus op de armen en het gezicht.

In 2024 zal in verschillende workshops de rest van het lichaam aan bod komen. De data volgen later.
Als je alle workshops gevolgd hebt, kun je een volledige lichaamsmassage geven en krijg je een certificaat.

Lees verder ...