Praktijk voor Reiki, massage, klankschalenhealing en bewustwording

Praktijk voor Massage, Reiki
Klankschalenhealing en bewustwording

Utrecht

Cursussen Reiki, Integratieve Massage, Holistische Massage, Hotstonemassage, Klankschalenmassage, Massage-wandelvakanties, Klankworkshops en Meditatieve klankconcerten 2018 en 2019

19 juli 2020
Massage-wandelvakantie Frankrijk: masseren vanuit je hart. Deze vakantie gaat door!

t/m vrijdag 24 juli 2020
zondag 19.00 uur t/m vrijdag 14.00 uur
v.a. 575,-
Centre Lothlorien
Domaine de Moiron
52800 Foulain, Haute Marne, Frankrijk
aanmelden

Masseren vanuit je hart en wandelen 

 Een week wandelen, masseren en gemasseerd worden in een prachtige omgeving; genieten van   je lijf en de natuur! Er is rust en ruimte; er zijn wandelmogelijkheden   voor iedereen. 

  Elke dag genieten we van een wandeling, meestal in de ochtend, en in de     middag van een     massageles. e massageles begint met aandacht voor jezelf d.m.v beweging en meditatieve oefeningen. Je leert een aantal ontspannende massagetechnieken én je leert hoe je de ander zo kunt aanraken dat deze zich onder jouw handen kan ontspannen. Respect, een liefdevolle houding en plezier in  het masseren zijn belangrijke ingrediënten van de cursus. Immers, hoe prettiger jij je voelt terwijl je masseert, hoe beter de ander zich kan ontspannen. Zo wordt de massage een wisselwerking   van   geven en ontvangen en kunnen beiden de heilzame werking ervan ervaren. We werken op massagetafels.

Na een week heb je voldoende kennis in huis om een volledige lichaamsmassage te geven. 

Op een van de avonden is er een meditatief klankconcert, waarbij je, liggend op een matrasje, kunt ontspannen en genieten van de subtiele klanken van klankschalen, stem en diverse instrumenten uit alle windstreken. Op de andere avonden is er ruimte voor spontane activiteiten en/of gelegenheid tot oefenen. 

Zowel beginnende als gevorderde masseurs kunnen aan de cursus deelnemen. Het is een ontspannen en leerzame manier van vakantie vieren! 

Deelnemers aan de terugkomdag in september krijgen een certificaat.

Centre Lothlorien

Lothlorien heeft als uitgangspunt te leven in balans met de natuur en met respect voor alles wat leeft. Gezondheid van lichaam en geest zijn belangrijke aandachtspunten. Daarom is het centrum ecologisch, zoveel mogelijk zelfvoorzienend, is de keuken vegetarisch en gebruiken we vooral biologische producten.

Lothlorien wil mensen stimuleren hun eigen weg te vinden. Het centrum is een ontmoetingsplek, waar mensen hun denkbeelden, ideeën en eigenheid uitwisselen en elkaar inspireren. De wifi hebben we niet ingeschakeld zodat je makkelijker blijft waar je bent.  Ons cursusaanbod bevat vooral cursussen op het gebied van persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling.

Centre Lothlorien wil een bijdrage leveren aan een meer op mensen gerichte wereld waarin vrede, harmonie en respect vanzelfsprekend zijn en economie en geld slechts afgeleiden.

Vanaf het landgoed loop je zo de bossen in.  Je kunt verblijven in het Chateau, in een blokhutje of op de groene camping.  Er is bewust geen Wifi. De wandelingen duren gemiddeld 3 uur en zijn ook voor de wat minder geoefende wandelaar goed te doen.                   

Praktische gegevens:

Verblijf: Centre Lothlorien

Domaine de Moiron

52800 Foulain, Frankrijk.

Tel. 0033 325 034086


Kosten:
Blokhut 1 p:      € 675,-
Blokhut 2 p:     € 625,-
Eigen tent:       € 575,-
Aantal deelnemers: max. 10 personen
Hierbij zijn de cursus en alle maaltijden inbegrepen. De reiskosten zijn voor eigen rekening.
Indien mogelijk, kun je meerijden met andere deelnemers.

We houden ons aan de dan geldende Coronamaatregelen.

Lees verder ...