Praktijk voor Reiki, massage, klankschalenhealing en bewustwording

Praktijk voor Massage, Reiki
Klankschalenhealing en bewustwording

Utrecht

Cursussen Reiki, Integratieve Massage, Holistische Massage, Hotstonemassage, Klankschalenmassage, Massage-wandelvakanties, Klankworkshops en Meditatieve klankconcerten 2018 en 2019

10 oktober 2020
Workshop Leren mediteren met klankschalen


10.30-12.30 uur
35,-
Balans Massagepraktijk
Populierstraat 19
3552 RG Utrecht
aanmelden

Een workshop om kennis te maken met wat klank kan doen.
Klankschalen hebben een bijzondere helende en meditatieve werking.  De trilling die ze voortbrengen heeft een diep ontspannende werking op het zenuwstelsel, lichaamsweefsel, bloed, huid, botten enz. De prachtige zuivere klanken brengen je dichter bij jezelf.

In deze workshop leer je hoe je klankschalen bespeelt en worden er verschillende manieren aangereikt waarop je klankschalen kunt gebruiken bij je meditatie. Mediteren met klankschalen geeft diepe ontspanning. Een intense ervaring!

Er zijn klankschalen aanwezig. Als je zelf een klankschaal hebt, kun je die meenemen.

Bij deze workshop is fysiek contact tussen de deelnemers niet nodig. We volgen de richtlijnen voor het Coronavirus. Houd deze in de gaten. Als ze nog van kracht zijn, gaat deze workshop niet door, daar krijg je kort van tevoren een bericht over. Als het wel door kan gaan, zullen we de benodigde hygiëne in acht nemen. Wanneer je last hebt van koorts en luchtwegklachten verzoek ik je thuis te blijven. Je kunt de les dan op een later tijdstip inhalen.

Datum:  zaterdag 10 oktober in Utrecht;
Tijd:      10.30-12.30 uur
Kosten: € 35,- 

Lees verder ...