Praktijk voor Reiki, massage, klankschalenhealing en bewustwording

Praktijk voor Massage, Reiki
Klankschalenhealing en bewustwording

Utrecht

Wat is de MIR-Methode®?

De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een zelfhelingsmethode die ervoor zorgt dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. De methode oefent invloed uit op je hele wezen: zowel op je fysieke, als je emotionele en mentale lichaam. Je werkt aan de oorzaak van je klachten i.p.v. aan de symptomen en dat is zeer effectief.

Uitvoering
Het uitvoeren van de MIR-Methode kun je zelf in je eigen tijd en omgeving doen en kost je niet meer dan 2 minuten per dag. Het is heel erg eenvoudig om toe te passen. Het enige dat je nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. De meeste mensen vinden dat niet moeilijk, omdat ze merken dat er van alles gebeurt en er ook vaak al verbetering is na de eerste weken.

Door de MIR-Methode toe te passen krijg je lichamelijk, mentaal en emotioneel een reset. Het lichaam werkt daar graag aan mee, als het de juiste activering krijgt en daar zorgt de MIR-Methode voor.

De vier activeringsprocessen waar de MIR-Methode zich op richt zijn:  
1. Ruimte scheppen door op te ruimen en af te voeren
2. Tekorten aanvullen
3. Evenwicht herstellen
4. Richting geven  

De MIR-Methode werkt met 9 stappen die je zelf kunt toepassen door affirmaties uit te spreken
waarmee je je onbewuste een opdracht geeft terwijl je over je hand strijkt.   

De 9 stappen van de MIR-Methode zijn:
Stap 1. Zuurgraad optimaliseren.
Stap 2. Detox alle toxische belasting.
Stap 3. Vader loskoppelen. Moeder loskoppelen.
Stap 4. Meridianen zuiveren.
Stap 5. Alle tekorten aanvullen.
Stap 6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen.
Stap 7. Basisbehoeften aanvullen.
Stap 8. Chakra’s en aura optimaliseren.
Stap 9. Missie verduidelijken.

Door deze 9 stappen 4 weken lang, 2x per dag, 2 minuten te behandelen voel je je weer gezond en vitaal.  

De MIR-methode leent zich bij uitstek als middel naast reguliere geneeskunst en is een waardevolle aanvulling op alternatieve behandelmethoden. De behandelroute wordt korter, doordat de overtollige ballast in het lichaam (afvalstoffen en emoties) wordt afgevoerd. Dat bevordert het succes van de behandeling door artsen en/of alternatief therapeuten.

Begeleiding
Sommige mensen zijn chronisch ziek, hebben een verleden met veel ziektes, zijn hypergevoelig voor therapieën of reageren gewoon heftig op de MIR-Methode. Deze mensen moeten sowieso altijd eerst beginnen met stap 5 en 7, gedurende 2 weken. Daarna pas beginnen met alle 9 stappen, 4 weken lang. Mocht het toch een te zwaar proces voor zijn, zoek dan de hulp van een MIR-Methode begeleider. Deze mensen zijn opgeleid door MIR-Methode trainers of door Mireille Mettes zelf. Ze hebben daarin een speciaal testprotocol geleerd, waarmee ze in no-time kunnen uitzoeken waar in de 9 stappen de grootste blokkades voor je zitten. Samen werk je deze blokkades dan weg, waardoor het hele proces van de MIR-Methode veel sneller gaat.

Mogelijkheden tot behandeling:

Telefonische sessie: 17,50 euro per 15 min.
Telefonische sessie en korte massage in de praktijk op een later tijdstip (ca. 30 min): 35 euro + kosten van de sessie 
Telefonische sessie en langere massage in de praktijk op een later tijdstip (ca 1 uur): 70 euro + kosten van de sessie

Live sessie: 17,50 euro per 15 min
Live sessie en korte massage (totaal ca. 60 min): € 17,50 per kwartier
 

Reacties:

Van geen vertrouwen in lichaam en geest tijdens en na een zware zwangerschap naar veel meer energie, houvast en blijheid. Zo kan ik mijn MIR-op-maat traject bij José wel beschrijven. Natuurlijk, je lichaam en geest gaan zelf aan het werk met deze methode, maar de begeleiding hierbij is zeker ook belangrijk. José is een warm mens en heeft totaal geen oordeel over je. Ik kan helemaal mezelf zijn bij haar en we lachen ook nog eens vaak. Wel zo fijn in je soms serieuze helingsproces. Ik raad José aan voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen / versterken op emotioneel en fysiek niveau en dat onder plezierige begeleiding wil doen. J, feb 2019

Nogmaals wil ik je zeer bedanken voor de bijzondere MIR-ontmoeting van afgelopen maandag. Ik vind het zo bizar dat jij zoveel uit mijn jonge leven naar boven wist te krijgen. Ik slaap na jouw sessie elke nacht behoorlijk aan 1 stuk. Verbetering dus. En ik ben ook blij met de inzichten, Het brengt me weer verder. José, juni 2020.

Balans, Praktijk voor massage, Reiki en bewustwording