Praktijk voor Reiki, massage, klankschalenhealing en bewustwording

Praktijk voor Massage, Reiki
Klankschalenhealing en bewustwording

Utrecht

Klankschalen zijn van oorsprong gebruiksvoorwerpen, die in het Himalayagebied gemaakt en gebruikt werden en worden. Ze bestaan uit een legering van verschillende metalen en brengen, als je ze met een speciale stok aanslaat, wondermooie klanken voort. Naast een grondtoon laten ze meerdere boventonen horen, die een subtiel samenspel vormen. De trillingen van deze klanken hebben een sterke harmoniserende werking op ons fysieke en fijnstoffelijk lichaam.

Mijn manier van werken met klankschalen is zacht en subtiel. Zo nodigen de klanken je uit om je voor ze te openen en je van binnen zacht te maken, waardoor je gemakkelijker kunt ZIJN met wat zich aandient.


Individuele klankschalenmassage

In een kort voorgesprekje wordt de aanleiding van je komst besproken. Dit wordt meegenomen in een rustgevende massage, waardoor je kunt ontspannen, kunt "landen" in je lijf. De ontspanning maakt je ontvankelijker voor de subtiele trillingen van de klankschalen. Deze worden na de oliemassage in jouw energieveld bewogen of op je lichaam geplaatst en aangeslagen. Je wordt geraakt op een niveau waar geen controle is, waardoor je energie weer vrij kan stromen en blokkades opgeheven worden.
De combinatie van aanraking met de handen en daarna met klankschalen brengt lichaam en geest in een diepe ontspanning.
Een individuele klankschalenmassage is aan te raden als je ergens dieper naar wilt kijken of behoefte hebt aan persoonlijke aandacht. 

Kosten: € 70,- voor een uur


Klankontspanning voor twee

In een kort voorgesprekje wordt de aanleiding van je komst besproken. Hat kan zijn dat daarin een intentie duidelijk wordt, die je mee kunt nemen in de klankontspanning. Beide personen gaan daarna liggen op een matrasje op de grond en laten zich verrassen door de klanken van stem, klankschalen en instrumenten uit alle delen van de wereld. Het effect kan zijn een diepe ontspanning, of juist een activatie, precies wat nodig is in het moment. Een klankontspanning voor twee is fijn om te beleven samen met iemand waarmee je een speciale band hebt, zoals je partner, een van je kinderen, een dierbare vriend of vriendin. 

Kosten: € 110,- voor een uur

Maak een afspraak via of op tel.nr: 030-2436002 of 06-17434975

Workshop leren mediteren met klankschalen

Klankschalen hebben een bijzondere helende en meditatieve werking.  De trilling die ze voortbrengen heeft een diep ontspannende werking op het zenuwstelsel, lichaamsweefsel, bloed, huid, botten enz. De prachtige zuivere klanken brengen je dichter bij jezelf.

In deze workshop leer je hoe je klankschalen bespeelt en worden er verschillende manieren aangereikt waarop je klankschalen kunt gebruiken bij je meditatie. Mediteren met klankschalen geeft diepe ontspanning. Een intense ervaring!

Er zijn klankschalen aanwezig. Als je zelf een klankschaal hebt, kun je die meenemen.


Introductie-workshop klankschalenmassage

Een ervaringsworkshop:  na een korte uitleg over de werking van schalen en hoe je ermee kunt werken, ga je eerst voor jezelf en later in tweetallen ermee oefenen. Je leert hoe je klankschalen kunt gebruiken om een ontspannende klankmassage te geven. 

Zie de agenda voor locaties en actuele data: /agenda/index.html
 

Meditatief klankschalenconcert

Ontspannen liggend op een matrasje word je ondergedompeld in een bad van zachte klanken. Naast klankschalen hoor je zang en akoestische instrumenten uit alle delen van de wereld zoals koto, sandawa, native american flute, sjamanendrum en meer. De subtiele klanken hebben een harmoniserende werking op lichaam en geest en brengen, ieder op hun eigen wijze, je energie in balans.
Een klankconcert raakt je op vele niveaus en kan je in diepe ontspanning brengen.

Een deelneemster beschrijft: “Diepe klanken. Hoge klanken. Doordringende klanken. Lieflijke klanken. Heel dichtbij en dan weer ver weg. Trilling, klank en kleur. Ik realiseer me dat ik niet hoor met mijn oren, maar met mijn hart, met mijn lijf. Dan zingt José. Wonderlijk. Breekbaar. Ik ben geraakt”

Zie de agenda voor locaties en data:https://www.balans-massage.nl/agenda/index.html