Praktijk voor Reiki, massage, klankschalenhealing en bewustwording

Praktijk voor Massage, Reiki
Klankschalenhealing en bewustwording

Utrecht

AromaTouch massage is een behandeling waarbij met zachte, ritmische strijkingen essentiële oliën worden ingemasseerd op rug en voeten. Er wordt gewerkt langs de verticale energiebanen en de viscerale contactpunten van het lichaam. In de Franse taal betekent visceraal o.a. : diep, innig. De medische betekenis is: met betrekking tot de ingewanden. Bij AromaTouch massage zijn beide betekenissen van toepassing, hoe mooi is dat?  

De werking

Het doel van de AromaTouch-massage is het zenuwstelsel tot rust te brengen en zo het zelfherstellend vermogen van het lichaam te versterken. Daartoe worden 8 verschillende etherische oliën gebruikt, ieder met een specifieke werking. De ene olie werkt rustgevend, de andere heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Weer een andere is ontstekingsremmend en brengt evenwicht in de lichamelijke functies zoals temperatuur, ademhaling en bloeddruk. De olieën dringen diep het weefsel in en geven ondersteuning waar dat nodig is. 

Een AromaTouch massage duurt, incl voor- en nagesprekje,  ca 75 minuten.
Kosten: € 80,-

Wie zich heeft laten verwennen met een AromaTouch-massage, voelt zich na afloop heerlijk ontspannen en zal nog uren nagenieten van de werking van de oliën.