Praktijk voor Reiki, massage, klankschalenhealing en bewustwording

Praktijk voor Massage, Reiki
Klankschalenhealing en bewustwording

Utrecht

Cursussen Reiki, Integratieve Massage, Holistische Massage, Hotstonemassage, Klankschalenmassage, Massage-wandelvakanties, Klankworkshops en Meditatieve klankconcerten 2018 en 2019

23 maart 2019
Workshop Mindfull Masseren


10.30 - 16.30 uur
€ 80,- / € 72,50 met U-pas, ZZP + 21% BTW
Balans Massageprasktijk
Populierstraat 19
Utrecht
aanmelden

Masseren is meer dan het toepassen van massagetechnieken. De kwaliteit van de aanraking, de houding (innerlijk en uiterlijk) van de masseur en diens afstemming op de gemasseerde bepalen voor een groot deel het effect van de massage. In deze workshop leer je ontspannende massagetechnieken voor rug, nek. schouders en benen én je leert hoe je de ander zo kunt aanraken dat deze zich onder jouw handen kan ontspannen. 

De workshop begint met enkele mindful (bewegings)oefeningen. Daarna geef je elkaar een massage. Respect, een liefdevolle houding en plezier in het masseren zijn belangrijke ingrediënten van de workshop. Immers, hoe prettiger jij je voelt terwijl je masseert, hoe beter de ander zich kan ontspannen. Zo wordt de massage een wisselwerking van geven en ontvangen en kunnen beiden de heilzame werking ervan ervaren.

We werken op massagetafels.

Zowel voor beginnende als gevorderde masseurs is deze workshop een bron van inspiratie! 

 

Aantal deelnemers: min.4, max. 12 personen
Kosten:  € 80,- voor particulieren, € 72,50 met U-pas of studentenpas; voor zzp-ers + 21% BTW