Praktijk voor Reiki, massage, klankschalenhealing en bewustwording

Praktijk voor Massage, Reiki
Klankschalenhealing en bewustwording

Utrecht

Stoelmassage voor bedrijven

De voordelen van een specifieke stoelmassage in uw bedrijf zijn groot: de werknemer kan even ontspannen om daarna weer met frisse energie het werk te hervatten. Stoelmassage verlicht klachten veroorzaakt door stress, repeterende bewegingen, zware lichamelijke arbeid en/of geestelijke inspanning. Zo kan door stoelmassage ziekteverzuim voorkomen of verminderd worden. Een ziektedag kost een bedrijf gemiddeld € 260,- per werknemer. Voor dat bedrag verzorgen wij een jaar lang het onderhoud en welzijn van uw werknemers op de werkplek.
 

Een stoelmassage kunt u onder de volgende voorwaarden onbelast ter beschikking stellen:
- U hebt als werkgever een arboplan.
- De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
- De massage vindt tijdens werktijd plaats.
- De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Werkkostenregeling
Naast de bestaande mogelijkheid om stoelmassages op te nemen in het arboplan onder de bestaande voorwaarden kan de werkgever er nu ook voor kiezen om het stoelmassage aanbod ook laten vallen onder de nieuwe werkkostenregeling (WKR). Dit betekent dat er maximaal 1,2 procent van het totale fiscale loon (de zogeheten ‘vrije ruimte’) besteed mag worden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor de medewerkers.

Deze nieuwe werkkostenregeling, die vanaf 2013 voor álle werkgevers geldt, heeft als belangrijk voordeel dat de werkgever geen rekening meer hoeft te houden met de voorwaarden en beperkingen van de bestaande regels voor vrije vergoedingen en verstrekkingen. Oftewel: de werkgever krijgt meer vrijheid.

 

Aftrek voorbelasting
Volgens het besluit nr. CPP2002/292M van 30 januari 2002, heeft de ondernemer recht op aftrek van voorbelasting aangezien hij aangemerkt wordt als afnemer van de prestaties.

Wanneer u overweegt om stoelmassages te introduceren zijn er veel praktische vragen. Tijdens een persoonlijk gesprek en een proefmassage nemen we alle vragen door zodat onze dienstverlening goed aansluit bij elk type organisatie.

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek en gratis proefmassage aan via info AT balans-massage DOT nl.

030-2436002 / 06-17434975

Klik hier voor uw aanvraagformulier voor Stoelmassage voor bedrijven

BALANS MASSAGEPRAKTIJK UTRECHT

Stoelmassage, ontspanningsmassage, klankschalen en bewustwording