Praktijk voor Reiki, massage, klankschalenhealing en bewustwording

Praktijk voor Massage, Reiki
Klankschalenhealing en bewustwording

Utrecht

Cursussen Reiki, Integratieve Massage, Holistische Massage, Hotstonemassage, Klankschalenmassage, Massage-wandelvakanties, Klankworkshops en Meditatieve klankconcerten 2023

31 maart 2024
Retraite De zachte wijsheid van de nacht

tot zaterdag 6 april
zondag 31 maart 18.00 u, vertrek zaterdag 6 april na het ontbijt
€ 795,-. Vroegboekkorting van € 45,- tot 1 februari
Savita
in der Buhrbecke
Niedersfeld, Duitsland
aanmelden

Heb je regelmatig moeite om in slaap te komen of door te slapen? Moet je alles inzetten om niet uitgeput te raken door je slapeloze nachten? Dan is deze retraite wellicht iets voor jou.

Slapeloosheid kun je beschouwen als een signaal van de ziel. Het vraag verstilling om de boodschap eronder te kunnen beluisteren. Aan die verstilling kom je in je dagelijks leven vaak te weinig toe, temeer omdat je door je slapeloosheid in een overleefstand terecht kunt komen. In deze week krijg je alle ruimte om tot rust en zachtheid te komen. Je verblijft op een eenpersoonskamer met eigen badkamer en balkon, je krijgt drie gezonde vegetarische maaltijden per dag en de natuur in de omgeving nodigt uit tot verstilling.

Inhoud programma

In het programma nodigen we je uit tot zelfonderzoek. Op een milde manier, zonder over grenzen te gaan. We werken met lichaamswerk, meditatie, massage, droomonderzoek, beeldend werk en andere werkvormen die jouw proces kunnen ondersteunen. Je ondersteunt ook elkaar. Desgewenst is er daarnaast ruimte voor persoonlijke coaching of een massage.

Ook reiken we je aan hoe je in je wakkere momenten aan kunt sluiten op een bron van wijsheid, zodat je nachten voedend en mild worden. Onze werkruimte blijft dag en nacht beschikbaar om te mediteren, beeldend te werken of elkaar te ondersteunen.

We werken in de ochtend en bieden in de avond ontspannende werkvormen aan. In de middagen ben je vrij om te rusten, wandelen, schrijven, beeldend te werken en eventueel persoonlijke coaching of een massage te boeken. We zullen enkele dagen tussen het programma door in stilte verblijven zodat je werkelijk je aandacht naar binnen kunt keren.

 

Begeleiding Germa de Jong en José van de Wouw

Germa de Jong is bij het Itip geschoold tot coach, dromen coach en energetisch werker, en is daarnaast focusbegeleider en beeldend therapeut. Ze is zowel deskundige als ervaringsdeskundige op het gebied van slaap, het onderbewuste en dromen. Meer info vind je op Germa de Jong Germa de Jong, www.sprinkeling.nl

José van de Wouw is massagetherapeute, Reikimaster en MIR-Methodebegeleider. Via massage laat ze je kennismaken met de taal van je lichaam. Daarbij stemt zij af op wat nodig is om je naar een diepere laag te begeleiden en daar heling en ontspanning te brengen.

Praktische informatie

Verblijf: Savita, Winterberg-Nierdersfeld: http://www.savita.nl
Kosten: 1-p. kamer: € 795,- (t/m 1 februari € 750,-)
Hierbij zijn het programma, het verblijf en alle vegetarische maaltijden inbegrepen.
De reiskosten zijn voor eigen rekening. Indien mogelijk, kun je meerijden met andere deelnemers.
Er rijdt regelmatig een Flixbus van verschillende plaatsen in Nederland naar Winterberg en andersom.
Er rijden treinen naar Winterberg vanwaar je opgehaald wordt en er is een voordelige taxi-service.