Praktijk voor Reiki, massage, klankschalenhealing en bewustwording

Praktijk voor Massage, Reiki
Klankschalenhealing en bewustwording

Utrecht

Cursussen Reiki, Integratieve Massage, Holistische Massage, Hotstonemassage, Klankschalenmassage, Massage-wandelvakanties, Klankworkshops en Meditatieve klankconcerten 2018 en 2019

12 november 2021
Reiki-2 cursus

1 dagdeel in overleg
10.30-16.30 uur
195,- / € 175,- met U-pas en voor studenten
Balans Massagepraktijk Utrecht
Populierstraat 19
Utrecht
aanmelden

Reiki-2 brengt verdieping in je ervaring met Reiki. Het reinigt vooral mentaal en emotioneel. Je leert werken met de Reiki-symbolen en met het geven van Reiki op afstand.

De prijs voor deelname aan deze cursus is € 195,00 (met U-pas € 175,- ) inclusief inwijding, lesmateriaal en certificaat.

In groepsverband (3-6 personen) duurt de cursus een dag van 10.00 uur tot ong. 13.00 uur. Na 3 weken volgt nog een dagdeel in onderling overleg.
Individueel (1-2 personen) bestaat de cursus uit 2 korte dagdelen met een tussenpauze van 3 weken.

Bij deze cursus is fysiek contact tussen de deelnemers niet nodig. We volgen de richtlijnen voor het Coronavirus. Houd deze in de gaten. Als ze nog van kracht zijn, gaat deze workshop niet door, daar krijg je kort van tevoren een bericht over. Als het wel door kan gaan, zullen we de benodigde hygiëne in acht nemen. Wanneer je last hebt van koorts en luchtwegklachten verzoek ik je thuis te blijven. Je kunt de les dan op een later tijdstip inhalen.

Raadpleeg de agenda voor actuele data. 

Lees verder ...