Praktijk voor Reiki, massage, klankschalenhealing en bewustwording

Praktijk voor Massage, Reiki
Klankschalenhealing en bewustwording

Utrecht

Cursussen Reiki, Integratieve Massage, Holistische Massage, Hotstonemassage, Klankschalenmassage, massage-wandelvakanties en meditatieve klankconcerten 2017

28 juli 2018
Klankconcerten en workshops in Frankrijk

t/m 4 augustus

v.a. 15 euro
Ecolonie
1, Thietry
Vogezen, Frankrijk
aanmelden

Meditatief klankconcert

Na een vakantiedag op Ecolonie is het heerlijk om ‘s avonds te ontspannen, los te laten en weer op te laden. Liggend op een matrasje word je ondergedompeld in een bad van stem, Tibetaanse klankschalen, sjamanentrommel, Indiaanse fluit en meer. De subtiele klanken hebben een sterk harmoniserende werking op lichaam en geest en brengen, ieder op hun eigen wijze, je energie in beweging.

Wanneer: in de week van 19  juli t/m 2 augustus


Workshop mediteren met klankschalen

Ben je gefascineerd door het geluid van klankschalen? Wil je erop leren spelen en ervaren wat dat met je doet? In deze workshop leer hoe je ze bespeelt en hoe je ze kunt gebruiken om innerlijke rust te creëren.
Er zijn klankschalen aanwezig. Je kunt ook je eigen klankschaal meenemen.

Wanneer: in de week van 26  juli t/m 2 augustus
 

Introductie-workshop klankschalenmassage

In deze workshop maak je kennis met en krijg je informatie over klankschalen en hoe je ze bespeelt. Je leert een ontspanningsmassage te geven met behulp van klankschalen en je ontvangt een klankschalenmassage. De trillingen van klankschalen hebben een sterk harmoniserende werking op lichaam en geest en kunnen diep doorwerken in je systeem. Na deze introductie heb je voldoende gereedschap om klankschalen en hun werking in privésfeer verder te verkennen.

Wanneer: in juli en augustus 2016
 

Lees verder ...